Új nyári trend

Így divat most a pólóing
A Lacoste pólót eddig férfiak húzták, rosszabb esetben feltűrt gallérral, most a nők is hordhatják az elegáns pólóinget, csak a gallért hagyják békén.polo-ing.jpg
Indiában hordták először a brit gyarmatosítók a Lacoste pólóinget, méghozzá az 1930-as években, krikettezés közben. Aztuán a teniszjátékosok kedvenc ruhadarabjává vált, a kétezres években pedig a magukat jól sziutáltnak tartó vállalkozók, managerek és ezredfordulós jampik tették magukévá a galléros pólót, és azzal húzták alá jelentőségüket, hogy feltűrték a gallért. Ilyet sajnos még manapság is látni, egyes neves márkák pedig azzal sarkallják a fogyasztóikat eme bárdolatlan cselekedetre, hogy a gallér belső részére nagy betűvel ráírják a márkanevet, így a jampizók kénytelenek felhajtani a gallért, hogy látassék a drága holmi.
Idén új szerepet kap azonban a pólóing. A nőkre adták rá a pólót a divattervezők, csak kicsit másképp, mint a megszokott letisztult formában. Különböző applikációkat tettek a pólóra, mely szorosan az alakra simulhat, és a színekben is sokkal változatosabb mint a tradicionális Lacoste.
forrás: www.hvg.hu
A többi fotót a pólóing új módijáról nézze meg a stylebook.de-n.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Csodanő férje az arcunkba dörgöli, hogy milyen jó neki

Megvennéd a 600 forintos pólót akkor is, ha tudod, hogy készült?

Unja, amit visel? Erre a pólóra minden nap mást rajzolhat